منو اشيا عمودي
هدر اصلی
ورود
مسئولان جدید بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌ نور مرکز قزوین معرفی شد

به گزارش دبیر رسانه ای نهاد رهبری دانشگاه ، مراسم تکریم و معارفه مسئولان سابق و جدید خواهر و برادر  بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور قزوین با حضور حجت السلام کاظمی نژاد مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه پیام نور قزوین ،دکتر رسولی رئیس دانشگاه پیام نور قزوین ،حیدری معاون فرهنگی دانشگاه، عباس کاظمی مسئول بسیج دانشجویی استان، معاونت خواهران ناحیه بسیج دانشجویی و جمعی از دانشجویان بسیجی خواهر و برادر این دانشگاه در سالن جلسات دانشگاه پیامنور قزوین برگزار شد. که طی این مراسم آقای فرشاد سلطانیان به عنوان مسئول بسیج برادران و خانم رفیعی نیا به عنوان مسئول بسیج خواهران معرفی شدند .

در پایان این مراسم نیزازآقای سید محمد حسینی و  خانم فاطمه محمد خانی مسئولان سابق بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور قزوین،تقدیر به عمل آمد .